Bezoek Bart De Wever.

Op 18 juni 2012

Ook in De Haan werd het startschot voor de komende gemeenteraadsverkiezingen gelost. Op zondag 17 Juni 2012 kwam de N-VA campagnebus, die bezig is aan een Ronde van Vlaanderen, langs in onze badstad. Bart De Wever, vergezeld door enkele mandatarissen en medewerkers, arriveerde rond de middag aan het bekende tramhuisje.

Na de verwelkoming door lokale voorzitter Dirk Beirens, Vlaams Parlementslid Wilfried Vandaele en Kamerlid Daphné Dumery, volgde een gezellige wandeling in de Stationsstraat waar ballonnen en muntjes werden uitgedeeld aan de voorbijgangers die blijkbaar onder de indruk waren van het gebeuren.

Bart De Wever nam de tijd om links en rechts een babbeltje te slaan met voorbijgangers en enkele handelaars. Het viel op dat sommige inwoners uit de regio spontaan hun ongenoegen konden uitten en blijkbaar zijn zij opgezet dat N-VA, al is het in een kartel, in De Haan opkomt bij de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Alvorens zijn reis verder te zetten nam onze Nationale Voorzitter samen met de bestuursleden, vrienden en sympathisanten de tijd om een "terrasje" te doen op de dijk.

Net voor het vertrek gingen enkele fans en ook enkele toevallige voorbijgangers op de foto met "Nationale Bart".

Het was een onvergetelijke dag en gelet op de vele positieve reacties van bewoners en voorbijgangers mag gesteld worden dat N-VA, nog meer dan tevoren, duidelijk op de West-Vlaamse kaart staat.

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is